Morihan Kyoto Uji Okeiko Matcha Powder 100g -справжній 100% маття з Удзі
Вага упаковки 100 грам
На одну порцію чаю в середньому 2 гр порошку
Об'єм упаковки в середньому на 60 порцій
-
Відмінно підходить для пиття у вигляді чаю, латте, а також для приготування їжі або випічки.
-
ЗБИРАЄТЬСЯ ВРУЧНУ з чайного листя найвищої якості , Японія.
-
УПАКОВАНИЙ в Японії і 100% чистий японський маття
-
БЕЗ ГЛЮТЕНУ і БЕЗ КЕТО
-
Дозрівання в тіні , яким повинен бути справжній матчу
-
Ніяких добавок або змішування з більш дешевими чайним листям, що не належать до маття
-
Містить антиоксиданти, катехіни, EGCG і L-теанін
-
Потужний джерело натурального кофеїну без відчуття нервозності
-
М'який, лагідний, заспокійливий смак, який можна знайти тільки в якісному церемоніальному маття.
Зелений чай - це не тільки смачний, але і корисний напій.
Завдяки високому вмісту катехінів, зелений чай діє як антиоксидант (в десятки разів потужніший ніж вітамін С). Він захищає клітини від руйнівної дії вільних радикалів, посилює захисні властивості організму. Про-метильовані катехіни володіють не тільки протиалергічну дію, але і допомагають в процесі схуднення.
Зелений чай знімає втому і сонливість, тонізує і підтримує бадьорість. При простудних захворюваннях зелений чай виводить токсини, знімає запальні процеси, полегшує перебіг хвороби. Крім того, зелений чай надає благотворну дію на серцево-судинну систему. Здатний знижувати тиск, зміцнює стінки судин, зменшує ризик виникнення атеросклерозу.
Чай в порошку - традиційний для Японії. Японці вважають, що чай настільки цінний і досконалий продукт, що викидати якісь залишки чаю-варварство. Тому чай подрібнюється в дуже тонкий порошок, щоб кожна частинка цінної рослини потрапила в організм. Доведено, що порошок зеленого чаю має саме благотворний вплив на ШКТ. Наприклад, є хороша статистика з профілактики онкозахворювань шлунка і кишечника.
Маття виробляється з листя чаю, які перед збором затінюються. Підготовка маття починається за кілька тижнів до збору врожаю, коли кущі чаю закриваються від прямих сонячних променів. Це уповільнює зростання, робить листя більш темними і збагачує чайний лист амінокислотами, які роблять чай солодше.У 2003 році дослідники університету Колорадо виявили, що концентрація антиоксиданту EGCG, що міститься в маття, в 137 разів вище, ніж в інших наявних у продажу зелених чаях
Рекомендоване застосування:
Залийте 1 маленьку ложечку (1/4 стандартної чайної ложки) 100 мл гарячої води (75-80 градусів Цельсія). Дайте настоятися протягом 2 хвилин. Не потрібно заварювати окропом.
Для приготування холодного зеленого чаю можна використовувати холодну воду, дати настоятися побільше і перед застосуванням збовтати.
Такий напій можна брати з собою в пляшці і споживати протягом дня.
Склад: Зелений чай 100% маття з Удзі
Зберігання:
- Зберігайте при кімнатній температурі.
- Тримайте подалі від джерел тепла і вологи. Не допускайте попадання прямих сонячних променів.
Відмова від відповідальності:
Цей продукт належить до категорії харчових добавок (БАД), не є лікарським препаратом або засобом і не призначений для лікування будь-яких хвороб. Інформація про властивості отримана з офіційного сайту виробника та з відкритих джерел.
Перед застосуванням рекомендується обов'язково ознайомитися з інструкцією до даного препарату і проконсультуватися з лікарем за необхідності. Продавець не є відповідальним за призначення даного продукту.
Відповідно до закону України 'Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів' Біологічно активні добавки до їжі (БАД) не підлягають сертифікації та не потребують санітарно-епідеміологічних висновків.
Дизайн упаковки та маркування продукту можуть бути змінені виробником без попередження. Ці зміни ніяк не впливають на якість і склад продукту. Ми гарантуємо оригінальність і якість препаратів, а також робимо все можливе, щоб усі зміни були якомога швидше внесені на сайт.
Виробник: Kyoei Tea Co., Ltd. Фабрика Удзі Хигасияма (Хигасияма, 34, Огура-чо, Удзі-ши, Кіото), Японія