Органічна високоякісна Laminaria japonica з північних вод біля острова Хоккайдо з невеликим додаванням екстра класу натурального цукру Кикайдзима і природного солі Шимамасу з Окінави.
Комбу - джерело глутамінової кислоти, амінокислоти, відповідальної за один із п'яти основних смаків - 'умамі'.
Комбу містить йод, необхідний людині для нормального розвитку.
У комбу багато харчових волокон.
Для Комбу характерний насичений аромат моря і хрустка текстура. Морська капуста Комбу настільки широко використовується в японських стравах, що неможливо уявити національну кухню Японії без цієї водорості. Комбу часто вживають у їжу в натуральному вигляді, наділяючи особливим тонким ароматом страву з її додаванням. Як і Вакаме, Комбу ідеально підходять для місо-супів і для салатів японської кухні. Комбу входить до складу багатьох тушкованих страв, адже вона створює чудовий ансамбль смаку разом із м'ясом, рибою та овочами. Придатна ця морська капуста також для приготування різноманітних пікантних закусок із гострими нотками. За допомогою цих водоростей надають неповторного аромату рису, що використовується для приготування суші та ролів. А ще Комбу є невід'ємним інгредієнтом рибного бульйону Дасі, в гармонії з Боніто (стружкою тунця) Комбу надає бульйону неймовірного ніжного смаку і чудового аромату.
Крім самої водорості для приготування їжі використовується вода, що залишилася після замочування Комбу.
Перед приготуванням Даші Комбу занурюють у воду і залишають, поки водорості не стануть м'якими.
Цей продукт повністю натуральний, без хімічних добавок і приправ.
Відмова від відповідальності:
Цей продукт належить до категорії харчових добавок (БАД), не є лікарським препаратом або засобом і не призначений для лікування будь-яких хвороб. Інформація про властивості отримана з офіційного сайту виробника та з відкритих джерел.
Перед застосуванням рекомендується обов'язково ознайомитися з інструкцією до даного препарату і проконсультуватися з лікарем за необхідності. Продавець не є відповідальним за призначення даного продукту.
Відповідно до закону України 'Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів' Біологічно активні добавки до їжі (БАД) не підлягають сертифікації та не потребують санітарно-епідеміологічних висновків.
Дизайн упаковки та маркування продукту можуть бути змінені виробником без попередження. Ці зміни ніяк не впливають на якість і склад продукту. Ми гарантуємо оригінальність і якість препаратів, а також робимо все можливе, щоб усі зміни були якомога швидше внесені на сайт.
Виробник: Musou
540-0021 2-2-7 Otedori, Chuo-ku, Osaka City